PROGRAM DE PREG─éTIRE
NUTRIȚIE AYURVEDICĂ PRACTICĂ APLICATĂ
modul 2 (26 martie 2023 ÔÇô 4 iunie 2023)

├Änscrierile pentru PROGRAM DE PREG─éTIRE: NUTRI╚ÜIE AYURVEDIC─é PRACTIC─é APLICAT─é modul 2 (26 martie 2023 ÔÇô 4 iunie 2023) se realizeaza in 2 pasi:

 

Pasul 1 – completarea corecta a┬á formularului de inscriere

Pasul 2 – Selectarea si achitarea contributiei de participare

Inscrierea este considerata incheiata doar in momentul in care cei doi pasi au fost finalizati.

 

În formularul de înscriere se va completa numele și prenumele, adresa de email folosită pentru primirea materialelor în format electronic și a link-urilor de acces, o adresă poștală valabilă și un număr de telefon. Fisa de inscriere se completeaza o singura dată.

 

Comunicarea aspectelor organizatorice se va realiza prin email. Eventualele întrebări vor putea fi adresate organizatorilor la adresa ayushcellromania@gmail.com

 

Participarea la PROGRAM DE PREG─éTIRE: NUTRI╚ÜIE AYURVEDIC─é PRACTIC─é APLICAT─é modul 2 (26 martie 2023 ÔÇô 4 iunie 2023) se va realiza pe baza unei ├«nscrieri prealabile, prin completarea formularului de mai jos:

AYUSH CELL  ROMANIA

EDUCATIONAL TRAINING CENTER FOR AYURVEDA

Bucuresti, sector 5, tel. 0749.079.619, RO550927

ING BANK – RO53INGB0000999902918784

ayushcellromania@gmail.com

PROGRAM DE PREG─éTIRE
NUTRIȚIE AYURVEDICĂ PRACTICĂ APLICATĂ
modulul 2

26 martie 2023 ÔÇô 4 iunie 2023

Se va desfasura in zilele de:

26 martie, 2 aprilie, 9 aprilie și 16 aprilie 2023 si

14 mai, 21 mai, 28 mai și 4 iunie 2023

duminica, ├«n intervalul orar 10.00 ÔÇô 12.00

FORMULAR DE INSCRIERE


Achitarea participarii si finalizarea inscrierii:

Perioada de ├«nscriere pentru Modulul 2 al Programului de preg─âtire ├«n nutri╚Ťia ayurvedic─â practic─â aplicat─â: 23 februarie 2023, ora 16:00 ╚Öi 23 martie 2023, ora 16:00.

 

Participarea la modul 2 al programului de preg─âtire ├«n nutri╚Ťia ayurvedic─â practic─â aplicat─â este de 580 de ron.

 

├Änscrierea ╚Öi participarea la Modulul 2 poate fi realizat─â numai dup─â ├«nscrierea ╚Öi parcurgerea prealabil─â a Modulului 1 al Programului de preg─âtire ├«n nutri╚Ťia ayurvedic─â practic─â aplicat─â.

 

Inscrierea este completa doar atunci cand s-a achitat participarea iar fisa de inscriere a fost corect completata.

Plata se poate face cu cardul sau prin transfer bancar.

Achita participarea:

Finalizarea inscrierii se realizeaza prin achitarea participarii la acest program de pregatire. Adauga in cos si finalizeaza plata.

0
Nutritie Ayurvedica Modulul 2

Nutritie Ayurvedica Modulul 2

Cum particip

Prezent─ârile se vor realiza ├«n sistem online, folosind aplica╚Ťia ZOOM, duminica, ├«n intervalul 10:00 ÔÇô 12:00. Prima serie se va desf─â╚Öura ├«n zilele de 26 martie, 2 aprilie, 9 aprilie ╚Öi 16 aprilie 2023. A doua serie se va desf─â╚Öura ├«n zilele de 14 mai, 21 mai, 28 mai ╚Öi 4 iunie 2023.┬á

 

Perioada intermediar─â dintre cele dou─â serii este dedicat─â practicii asistate ╚Öi aplica╚Ťiilor personale ├«n domeniul nutri╚Ťional ayurvedic.

 

Aplicatia ZOOM poate fi utilizata in mod gratuit si se poate descarca de la adresa https://zoom.us/download.

Link-ul de ZOOM va fi transmis pe email participantului inaintea inceperii fiecarui curs.

Intrebari frecvente

Inscrierea se realizeaza prin completarea fisei de inscriere urmata de achitarea contributiei de participare. Participantul va primi in fiecare zi de curs, pe email, toate datele necesare participarii online. In cazul in care participantul nu a primit datele de logare este rugat sa ne contacteze la adresa ayushcellromania@gmail.com.

Prezent─ârile se vor realiza ├«n sistem online, folosind aplica╚Ťia zoom, duminica, ├«n intrevalul 10:00 ÔÇô 12:00. Prima serie se va desf─â╚Öura ├«n zilele de 26 martie, 2 aprilie, 9 aprilie ╚Öi 16 aprilie 2023. A doua serie se va desf─â╚Öura ├«n zilele de 14 mai, 21 mai, 28 mai ╚Öi 4 iunie 2023. Perioada intermediar─â dintre cele dou─â serii este dedicat─â practicii asistate ╚Öi aplica╚Ťiilor personale ├«n domeniul nutri╚Ťional ayurvedic.

Aplicatia ZOOM poate fi utilizata in mod gratuit si se poate descarca de la adresa https://zoom.us/download.

Link-ul de ZOOM va fi transmis pe email participantului cu cateva ore inaintea fiecarui curs.

Link-ul de ZOOM va fi transmis pe email participantului cu cateva ore inaintea fiecarui curs.

In cazul in care inscrierea este finalizata (prin completarea fisei de inscriere si achitarea participarii) si nu ati primit la timp link-ul de ZOOM, va rugam sa il solicitati prin email la adresa ayushcellromania@gmail.com.

Selectarea si achitarea contributiei de participare se realizeaz─â urm├ónd c├ó╚Ťiva pa╚Öi simpli:

ÔÇó Selectati si adaugati contributia de participare ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi, ap─âsa╚Ťi pictograma sau butonul ÔÇ×Adaug─â ├«n co╚ÖÔÇŁ.

ÔÇó┬áPentru a vedea produsul (produsele) ad─âugate ├«n co╚Ö, accesa╚Ťi ÔÇ×Vezi co╚ÖulÔÇŁ din dreapta sus.

ÔÇó┬áPentru a trimite comanda ap─âsa╚Ťi ÔÇ×Finalizeaz─â comandaÔÇŁ din sec╚Ťiunea ÔÇ×Co╚Öul meuÔÇŁ. Completa╚Ťi c├ómpurile obligatorii din formularul de comand─â, alege╚Ťi modalitatea de plat─â, apoi ap─âsa╚Ťi butonul ÔÇ×Plaseaz─â comandaÔÇŁ.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina prin intermediul procesatorului de plati PlatiOnline. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra 

Tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului avand descriptorul „nutritie.amnromania”

In cazul in care vor exista materiale scrise, fizice, necesare participarii la curs, acestea vor fi trimise in mod gratuit participantilor, prin curier rapid.

Da, anularea inscrierii este posibila conform precizarilor de la punctul 10 al paginii Termeni si Conditii. 

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 14 zile de la acceptarea returului

Nutritie Ayurvedica
Logo
Shopping cart